"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Belülről pusztulsz el, miért nem érted meg...

2016.12.27 15:18

"Képzeld el, hogy az idő kezdetén még nem voltak csillagok az égen. Képzeld el, hogy a csillagok nem azok, aminek gondoljuk őket. Képzeld el, hogy a távoli fények nem a messzi nap sugaraiból áradnak, hanem szárnyakból, midőn angyalokká változunk. Mindnyájunknak megiratott a sorsa, és van egy világ a miénkén túl, ahol mindnyájunk lelke összekapcsolódik. A nagy terv részeként. A varázslat mindenütt körülvesz minket. Csupán keresnünk kell, fürkészni figyelmesen. Vallójában az idő és a távolság sem az aminek véljük. Mindnyájunk élete összekapcsolódik. Minden gyermek csodával a lelkében születik. Különleges céllal. És minden egyes csoda, csupán birtokosának adatik meg. Utazók vagyunk a végzet által kijelőlt utat róva, mely ahhoz vezet minket, kinek részére a bennünk lévő csoda hivatott.  De vigyázz, miközben kutatjuk a fényt, leszállhat ránk a sötétség. A jó és rossz csatáját valójában nem nagy seregek vívják, egy-egy élet dönt kimeneteléről."

Mert spirituálisnak vagy pozitív gondolkodásúnak lenni nem azt jelenti, hogy beszélsz róla, hanem, hogy úgy élsz. Attól a pillanattól, hogy megéled, már nem beszélsz róla többet, már nem akarod elhitetni másokkal, hogy Te is így gondolkozol. Azért, mert már nem látod szükségét. Békével és hittel telve pontosan tudod, hogy egy nagy terv részeként minden pontosan  rendjén van. Annyi dolgod van csupán, hogy kiűzöd a fejedből a negatív gondolatokat. Sőt mitöbb, rájössz, hogy a tervek is készen vannak, még az is, hogyan valósítsd meg a vágyaidat és mindig minden összefog a megsegítésedre.

Ítélkezéssel és vádaskodással a fejedben te csak a saját nyomorult világodat teremted, megannyi ítélkező és vádaskodó emberrel. Mert mit kellene tenned, hiszen mindenki irigy és ezt csinálja? Nézz szembe az igazsággal. Ezeket a dolgokat csak akkor veszed észre, ha benned is ott munkálkodik a kis ördög, amikor bántó gondolatod támad másokkal kapcsolatban, rossz indulat lakik a lelkedben. Megpróbálhatod ezt palástolni, de csak rövid ideig fog menni. Elhitetheted mindenkivel, hogy megváltod a világot, de az élet nem ezt fogja mutatni, esetleg csak kezdetekben.

Tán nyílik benned a fény és kezded megérteni, hogy te magad, a tetteid, a gondolataid a bizonyíték arra, hogy ki vagy. A tested pedig mindent elárul, mert tökéletes harmóniában és lelki békében a tested is egészséges, minden más esetben csak ámítod magad.

Megkeresni önmagadat hosszú folyamat, tán sosem ér véget, egy út, amin folyamatosan haladsz, és az Univerzum minden ponton megmutatkozik lépéseid nyomán. Csak akkor, ha lépkedsz. Ha azonban rossz gondolatok fertőztek meg, és eluralkodik a fejedben az irigység, folyton ítélkezel és másokkal foglalkozol, ejj akkor figyelj ám, mert elindítottad magad a betegség szürke ködében, ahol bármelyik pillanatban feltűnhet a szétesett állapot jelképe, fizikai tested hanyatlása. Mert minden egy rossz gondolattal kezdődik és hitvesztettséggel ér véget.

Nem hagyhatod magad kibillenni a jóból, hiszen mindenkinek megadatik és lehetőségek tömkelege vesz körül, és mindezt negatív érzelmektől mentesen, belső mosollyal kell megélni. Minden pillanatban egy részednek a szeretetben kell lennie és megértéssel viseltetni mások felé, és elfogadással embertársaidhoz, mert meg kell értened, hogy gonoszkodva nem élhetsz boldog életet. Ez teljesen kizárt.

Emelkedett ember pedig nem attól leszel, ha mindenkinek azt mondod és ezer megannyi könyvet elolvasol, hanem, ha úgy élsz. Ha felsegíted az elesettet, ha nem tud már senki megbántani, ha nem utálsz senkit, ha megvalósítod a vágyaidat, amikor ezer erő fog össze azért, hogy megvalósuljon, hogy Te megvalósulj, és kiteljesedj.... akkor, és csakis akkor tudod békével lehajtani este a fejed, gondolatoktól mentesen, mert már nem ítélkezel, ezért te sem ítéltetsz meg, és a békében megéled azt, hogy mindenre képes vagy, csak egy kis türelem kell hozzá, azért születtél, hogy megvalósítsd a tervedet. Hát ne pocsékold az időt tovább, indulj el az egy úton, mert egy van, és az pedig befelé vezet...video-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/13877597_273515596340480_1395308471_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=04b794a991ed7e1be17185a4eb22232f&oe=5862B154