"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Egészséges Önbizalom meditáció sorozat kezdődik!

2016.09.27 13:09

Kezdetét veszi az önbizalom erősítő meditáció sorozat!
Bármennyire fura, amit mondok, nem lesz semmiféle oldás. Remélem tudjátok, hogy minden meditáció alkalmával történhetnek érdekes dolgok, akármikor oldódhatnak különböző minták, nem kell hozzá fókuszált meditáció. Ez azért is biztos, mert már sokszor voltam a tanúja.
Szóval nem akarlak elkeseríteni, nem sorolom fel, hogy mitől szabadulsz meg a meditációk során. Mert nem ígérhetek semmit. Nem tudhatom előre, hogy kivel mi fog történni, tán pont a szándéktalanság eredményezi majd az extrákat. Amikor az alkalmakhoz szükséges meditációkat írtam teljes egészében egy teljes kört kaptam. Az ötös fogat az önbizalom felé. Amikor összeállt a kép egésznek éreztem, megértettem, hogy a kulcs az emlékezés. Most megtesszük.......
Egyszer volt, hol nem volt:
"Afrikában létezik egy hihetetlenül bölcs törzs, amelynél megfigyelhető a következő szokás.
Amikor a törzsből valaki rosszat tesz a törzs egy másik tagjával, vagy fájdalmat okoz neki, akkor az illetőt kiállítják a falu közepére, és az egész törzs köré gyűlik.
De ahelyett, hogy valami nyilvános büntetésben részesítenék, két napig folyamatosan sorolják neki mindazokat a jó dolgokat, amelyeket valaha is tett.
Hogy miért?
Mert a törzs hisz abban, hogy minden egyes ember jónak születik, és szeretetre, békére és boldogságra vágyik. Csak néha, a mindezekre való törekvés közben hibákat vétünk.
És mivel a rossz cselekedeteket segélykiáltásként értelmezik, a törzs összegyűlik a társukért, és segítenek neki újra megtalálni önmagát, a jó természetét, önbizalmát, lelki békéjét. Emlékeztetik őt arra, hogy ki is valójában. És erre néha mindenkinek szüksége van!"