"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Kahi healing kezelés:

A tudatalatti minták törlésére.

Talán ismerősnek tűnik számodra, mikor tudatalatti futó problémákról, úgynevezett mintákról beszélek. Nyilván, hiszen a tudatalatti létezik, a minták is, amiket hozunk a családból, de hogy mennyire befolyásolja a jelen életünket, nos ez mindenkinél eltérő. Sajnos azonban épp elegen szenvedünk attól, hogy szinte minden erőnket összeszedve sem tudunk adott keserű élethelyzetünkön változtatni, mindenféle pozitív gondolkodás ellenére. Legyen az párkapcsolati, anyagi probléma, vagy esetleg valami teljesen más. A lényeg azonban ugyanaz: folyamatosan ismétlődik az életünkben, hiába teszünk meg mindent, hogy töröljük, már mindenféle szakértőnél jártunk, mégsem szabadulunk a helyzettől, szituációtól.

Ez azért lehetséges, mert bármennyire is tudatosan gondolkodunk, a tudatalattinkban azonban mégis fut egy minta, ami felül írja ezeket. Egy durva példát említve: Két azonos körülmények közt és gondolkodásmódban élő rákos ember, teljesen ugyanazt a gyógyító pozitív gondolkodást használja, egyikük teljesen tünetmentesen meggyógyul, a másikuk pedig meghal. Bár különbség nincs a gondolkodási technikában, mégis egyiküknek egy tudatalatti futó programja felül írta a tudatos pozitív gondolkodást.

Hogy kinek futhat ilyen, vagy ehhez hasonló program, nos azt  pontosan tudja az, aki nem tud változtatni az életén, pedig már mindent kipróbált. Akik már tudatosan a változást akarják, nekik megoldás a Kahi healing kezelés. Mivel pont a tudatalatti futó programokat törli, még akkor is, ha nem tudni, hogy mi az a minta. A kezelés hatékonyságához azonban nélkülözhetetlen a változtatni akarás és a tudatos pozitív gondolkodás. Az információs mezőkben rögzült gátak, blokkok, amik hatnak életünkre. A Kahi healing kezelés erről a részről egy teljes új technika. Hatékonysága mindenkinél más. A javulásra nagy hatással vannak a környezeti tényezők is.

Az információs mezőnkben lévő blokkok oldása képes megváltoztatni az életünket.

Lényegében elindít egy energetikai változást, ami által folyamatában szűnik meg a tudatalatti hatás. Majd egyszer csak ott állunk egy szituációban, ahol már nem tesszük ugyanazt, mint eddig. Mindenképp szükséges hozzá egy őszinte elhatározás és tudatos gondolkodás, ezért nem tudom mindenkinek ajánlani. Kérlek ezt vedd figyelembe, és ennek tudatában hívj bátran.