"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Virágesszenciákat terápiás célokra már az ókori civilizációk is használták különböző testi, lelki és szellemi egyensúlytalanságok gyógyítására.

Ezek kizárólag információs mintát tartalmaznak, amelyek felerősítik az egészséges rezgéseket. Hatnak a csakrák és a nadik működésére ezáltal kihatnak egész energetikai testre megteremtve annak harmonikus rendjét.

Az virágesszenciák használata sokkal többet kínál, mint néhány érzelmi vagy fizikai probléma kiküszöbölését. Hozzájárulnak azokhoz a változásokhoz amelyek elvezetnek a magasabb tudatosság megismeréséhez.

A virágterápi napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt öngyógyító rendszer. A testi-lelki-szellemi harmónia helyreállítását célozza meg, ezáltal megteremti az EGÉSZséget.

A virágterápia információs alapú gyógymód, hasonlóan a homeopátiához. A virágesszenciák nem tartalmazzák a virág fizikai összetevőit. A készítés folyamán, a virágok átadják a víznek gyógyító rezgéseiket, melyek képesek az élő szervezeteket harmonizálni, és feltölteni egészséges frekvenciákkal.

A virágesszenciák olyan rezgést közvetítenek a test és a lélek számára, melyek kijavítják azokat az káros mintákat melyek, testi és érzelmi betegségekhez vezetnek. A virágterápia egyben holisztikus gyógymód, mely nem csupán egy adott betegségre koncentrál, hanem “az ember teljes egészét” vizsgálva jut el a megfelelő virágesszencia alkalmazáshoz. Nem változtatja meg a személyiséget, pusztán segíti annak  pozitív kiteljesedését. Gyengén áthangolja azokat a berögzült vagy negatív gondolati vagy érzelmi struktúrákat, melyek akadályozzák a boldog és teljes életet.

A virágkivonatok a természet megfizethetetlen ajándékai!

A virágkivonatok egyszerűek, és bárki élvezheti jótékony hatásukat. Feloldják a mindennapi stresszt, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, és erőt adnak, segítségükkel könnyebben viseljük el az élet kihívásait. A virágkivonatok derűvel töltik el a lelket, segítenek feltöltődni, ugyanakkor helyreállítják a szükséges rugalmasságot, amely elviselhetőbbé teszi az élet "egyszer fent, egyszer lent" szélsőséges helyzeteit. A virágeszenciák magukkal hozzák a szintén megfizethetetlen önismeret ajándékát, ezúttal életutunk ismeretét, amely elengedhetetlen a boldogsághoz és az egészséghez. A virágkivonatokkal elérhetjük életerőnk kiteljesedését.

Boldogság csepp:

Azoknak akik depresszióban szenvednek, zárkózottak vagy örömtelenek érzik az életüket. Akik nagyon merevek és képtelenek feloldódni egy kapcsolatba. Mindenkinek aki a SZERETET megtapasztalására vágyik. Szülés utáni depresszió kezelésre és a csecsemővel való meghitt  kapcsolat kiépítésére. Azok számára akik nehéz időszakon vannak túl az életükben vagy  csalódottak.

Szedése megtanít bízni és hinni a jövőben. Oldja a tudattalan blokkokat. Segít megnyitni a szívet és a lelket a öröm megélésére. Fényt visz az életedbe! Segít az optimista gondolkodásmód kialakulását és eloszlatja bizalmatlanságot. Fokozza a szeretet befogadásának képességét és annak megnyilvánulását a világ felé.

Medi csepp:

Tökéletesen alkalmazható kezdő meditálóknál. A Koronacsakra megnyitásához. Csoportoknak az egymásra hangolódás elősegítésre. Jóga és relaxációs gyakorlatok végzésénél támogatja az ellazulást és fokozza a magasabb tudatosságra való hangolódást.

Tökéletesen tisztítja a tudatot a negatív gondolatoktól, sémáktól. Támogatja a kapcsolat felvételt a Felsőbb Énnel. Fokozza a spirituális  érzékenységet. Elősegíti az egységtudat kialakulását. Védi és tisztítja az aurát.

Éjszakai csepp:

Mindazoknak, akik nehezen alszanak el, nem tudják magukat kipihenni. Nyugtalanok ,idegesek, a mindennapi stressz miatt képtelenek kikapcsolni. Olyan emberek számára akik fejében állandóan egy gondolat zakatol és emiatt nem tudnak ellazulni. Gyermeknek akik nem mernek elaludni a sötétben vagy felébrednek éjszaka.

Segíti az ellazulást. Nyugodt, békés álmot biztosít. Oldja a feszültséget.

Csecsemőknek, akik éjszaka felriadnak, vagy azoknak is akik nagyon nehezen tudnak elaludni, sírva ébredő babáknak!

Önértékelés Csepp:
Az egészséges önbizalom elérésére, negatív minták törlésére, zárkózottság leküzdésére, egy egészséges, vidám élet megteremtésésre.
Fogyi csepp:
Saját magunk szeretetére, elfogadására,
az egészséges és számunkra tökéletes testalkat elérésére.

Elsősegély csepp:

Trauma, sokk , lelki vagy fizikai válság, ijedelem, vizsgadrukk, félelem vagy  amikor stressz ér valakit. Hirtelen fellépő pánik vagy fizikai fájdalomra azonnal hat.

Azok számára akik félnek a repüléstől  az orvostól vagy vizsgára készülnek , a várható esemény előtt akár 1-2 nappal is érdemes elkezdeni szedni.

Javasolható betegségek idején a fájdalmak csökkentésére vagy túlzott izgalom és pánik kezelésre. Minden akut helyzetben amikor valaki gyengének vagy védtelenek érzi magát.

Pozitív hatással van az idegrendszerre, megnyugtat és segít leküzdeni a fizikai vagy lelki problémákat. Segíti az energetikai tér sérüléseinek helyreállítást és védelmezi azt a negatív hatásoktól. Javítja a a közérzetet és segít az akadályok legyőzésben. Fokozza az önbizalmat és bátorságot ad.

Állatoknak is adható, amikor valamilyen stressz éri őket vagy lehangoltak. Állatorvosi kezelés előtt és után vagy utazásnál  különösen hasznos.

Újdonság:

Nő csepp! (Egyszerűbb használat, Szórófejes üvegben.)

Javítja a hormonális egyensúlyt, ezáltal a női identitás elfogadását. Növeli a termékenységet és szexuális élményképességet ezért csökkent libidó estén kiváló gyógyír. Segíti a menstruációs ciklus harmonizálását és oldja a blokkokat. Fokozza az intimitást és a szexuális élmény készséget. Menopauza idején a testi változások elfogadáshoz és a lelki egyensúlytalanság kezelésre.

Ajánlható olyan párok hölgy tagjának akik babaváró időszakban vannak! A meddőség lelki okainak kezelésre.

Pozitív hatással van a női hormonális rendszerre. Menopauza idején segíti az átmeneti változás elfogadását. Csökkenti a PMS-t valamint az egyéb menstruációs zavarokat és helyreállítja a ciklust. Fokozza a termékenységet, ezért meddőség kiegészítő kezelésére is javasolt.

Harmóniát teremt a női testben és lélekben! Segít elfogadni és megélni, minden nő számára a nőiesség varázsát, és felfedezni saját testi és lelki szépségét.

Férfi csepp!

Azok számára akik felpörgetett élete élnek és gyakran stresszesek. Rohanó tempójuk miatt, gyakran válnak indulatossá vagy nehezen tudnak párjukra odafigyelni. Lelki okok vagy stressz okozta potencia zavarok kezelésre.

Olyan párok férfi tagjának akik babaváró időszakban vannak!

A virágkeverék harmonizálja a partner kapcsolatot, fokozza a nemi érzékenységet és a termékenységet. Csökkenti az agressziót és tudattalan  félelmeket. Javítja a családi kapcsolatokat. Oldja a negatív apakép miatt kialakult berögzült viselkedési mintákat vagy általa keletkezett  lázadó magatartást. Hozzájárul a pszichés okok miatt kialakult impotencia gyógyításhoz.

 

Változatos virágkivonatok készíthetőek, ezek külsőleg és belsőleg egyaránt használhatóak az élet különböző területein jelentkező problémák enyhítésére.

Képgaléria: Virágterápia

A fenti problémákra előre elkészített virágkivonatokat tartalmazó cseppek kb: 1 hónapig elegendőek! 
Ára: 2000 Ft
Ezen kívül van lehetőség egyéni problémákra összeállított cseppekre is. Ez személyes beszélgetés keretein belül történik! 
Ára: 4000 Ft
A gyógyszertári árak alatt, szakembertől!

Hívj bátran!

Előre összeállított cseppek:

Felnőtteknek:

Pánik betegség.
Stressz és félelmek.
Alvászavar.
Gyomor problémák.
Érzelmi csalódás. (szakítás vagy halál eset)
Gyenge immunrendszer.
Depresszió.
Függőség. 
Önbizalomhiány.

Virágterápia:

Csecsemőknek:

Túlzott álmosság.
Túlérzékenység.
Fogzás.
Bélgörcs.
Nemalvás.
Immungyengeség.

Állandó figyelemigény.

Hiszti.

"A virágkivonatok a gyönyörű zenéhez, vagy bármi más tündöklően felemelő és inspiráló dolgokhoz hasonlóan képesek egész lényünk felemelésére és a lélekhez való közelítésre. Így hoznak békét és enyhülést szenvedéseinkre." (Edward Bach)