"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Létformáló - Önismereti Tréning!

(Megújulva, sokkal több gyakorlattal...)

Kezdés:

2017. Szeptember 13. Szerda 18 óra

(Részletes beszámolókat a vendégkönyvben találsz!)

A tréning 12 alkalomból áll, amiről részletesen lejjebb olvashatsz. 
Mivel egymásra épülő információkat tartalmaz, ezért a megértés szempontjából fontos minden alkalmon való részvétel. A tréning az információk mellett sok olyan gyakorlatot tartalmaz, amivel közelebb kerülsz önmagadhoz. A cél az, hogy képes legyél minden élethelyzetedet megoldani, és az előforduló szituációkat ne problémának, hanem lehetőségnek lásd. Tehát megtanulsz élni, mert ez az élet értelme!

Létformáló...

Tudnod kell, hogy az életedben semmiben nem kötelező. Sem kompromisszumot kötni, sem pedig részt venni mindenben. Mivel az önismeret már elcsépelt szó talán jobb, ha azt írom, hogy attól függ, hogy mennyire vagy önmagad, ahhoz képest érzed magad frusztráltnak különböző élethelyzetekben, amikben még nem tudsz az lenni. Fontos, hogy tudd, hogy ha kilépsz a megfelelés kényszere alól, akkor szabadulsz fel igazán. Ekkor tudsz csak rálelni arra a másságra, ami vagy, ami a Te életed értelme és ennek felfedezése nélkül sajnos sanyargatott, bolgtalan életben részesülsz csak. Ha kiteljesíted azt, aki vagy és megtaláltad azt, amiben más vagy akkor mindent megtaláltál, mert boldogságot lelsz a munkádban, ami által mágnesként vonzod majd a pénzt és mindent megtehetsz, amiről álmodtál, mert elérhetővé válnak számodra javarészt a sikeresség területén. Ha az a munkád, ami az önvalódból fakad, akkor bolgogság minden munkával töltött pillanat és ez a kisugárzás olyan embereket volnz az életedbe, akik szintén hasonlóak. Ezek után el tudod engedni azokat a dolgokat, amiket ezért csináltál, hogy a kivülállóságodat leplezd, hogy eltakard az igazi önvalódat, mert mit szólnak mások. Ezután megtalálod azt a társad, akit valóban neked rendelt az élet, játszmák nélkül éled majd meg. Ekkor már nincs szükséged konfliktusokra, mert a saját életedet éled és megérted, hogy eddig hogy éltél. Hidd el, hogy minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy változtass. Lehet, hogy sokan akarják már, hogy tudjanak változtatni, de nem tudják hogyan. Megvannak az eszközök. Bízz magadban.

12 alkalommal folyamatosan erről beszélek, és gyakoroljuk is. Az élmény és a megélés az, amit sosem fogsz elfelejteni. Megteremtheted a valóságod, amiben minden számodra tökéletes. Ne felejtsd el: ebben az életben minden megadatott. Legyen a munkád az, ami vagy, legyél boldog és sikeres, találd meg a tökéletes párod, élj egészségben, problémák nélkül.

Lehetséges!

Te mit vagy hajlandó tenni érte?

Szeretném részletesen bemutatni a 12 alkalmat:

Tudományos kisérletek tömkelegét sorakoztatom fel bizonyítékul, hogy sokkal bonyolultabb rendszer részesei vagyunk, mint gondolnád.

Megmutatom, hogy mire képes a képzeleted, amit eddig nem akartál, vagy nem mertél a felszínre hozni, megérteni, hogy ki vagy valójában bátorság kérdése. Az életünket irányító véletlenek megértése és alkalmazása.

Folyamatos érzékelése a magas szintű rezgéseknek, a dolgok megvalósulásának és a csodás találkozásoknak. Eszközök tárházát kínálom.

Vajon eleged van e a folyamatos konfliktusokból az életedben? Megérteni, hogy miért van, majd kilépni a csodák egyike mindenki életében. Innentől teljesen új kapuk nyílnak meg. Az élet átrendeződik.

A megértés folyamatos, mert a tapasztalás a legfontosabb. Meditációs gyakorlatok által érjük el a már említett magasabb rezgést, másképp szólva módosult tudat állapotot, esetleg belső békét. Döbbenet, hogy eddig kinek az életét élted.

A szülői minták felismerése, nyirbálása és a megfelelési kényszer alól való kimászás több részletben. Önmagad megtalálásakor néha felmerül, hogy eddig hogy és mit éltél?

A közben zajló gyakorlatok folyamatosan teremtik a valóságodat, ezért ezidőtájt furcsa átalakulás megy végbe a környezetedben, ami valójában benned történik meg.

A vita mentes élet, a megszűntetett stresszorok felemelnek. Az egészségügyi problémák, mint jelző értékű pontok átalakulnak, enyhülnek, majd megszünnek. Kapcsolataink rendeződnek.

A párkapcsolat és a tökéletes társ közti különbségek. Miért vagy ott ahol és miben más egy elrendelt kapcsolat. Attól függ ,hogy Te mit akarsz. Egy renezett lény képes csak rendezett kapcsolatot élni, egyébként csak játszma és féltékenykedés, vagy a mégrosszabb: közöny, ami marad. No, de társas lények vagyunk. A tökéletes kapcsolat elérhető és minden pillanata a te boldogságod hatványozott kisugárzása. Csak ekkor tudsz igazán megérkezni az életedbe.

Igen, aki elengedi a folyamatos megfelelési kényszert, az ítélkezést mások felett, az már felszabadul. Ilyenkor előbukkannak a belső értékek, útirányt mutat a sors: Mi a teendőd a világban.

A hivatás, legyen elhivatottság, hiszen ebben vagy tökéletes, meghozza az anyagi hozzárendelődést is egy boldog élethez. Az önbizalmad egészségesre fejlődik és megérted, hogy minden érted van.

Ezen a szinten már úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezed. Élheted a saját életed, a saját valóságod úgy, ahogy megálmodtad.

Ezen dolgok megvalósításához szükséges eszközöket az út folyamán elsajátítod, megéled és alkalmazni tudod majd.