"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

A frekvenciák ereje! A rák ellen....

2016.07.05 10:51

Egy régi ismeret birtokában élünk, mégsem használjuk ki. Ez nem más, mint a rezonancia elve, a gyógyító frekvenciák.

A mai tudomány már ott tart, hogy feltérképezte az egész testet frekvenciák terén, és szinte mindent beazonosított.

Nézzük csak Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson munkásságát:

Tételezzük fel, hogy ez a rák energiafrekvenciája. Úgy változtatjuk meg ezt a frekvenciát, hogy megtámadjuk egy olyannal, ami pont az ellenkezője. Ez így nézne ki:

Amikor így teszünk, ezt kapjuk majd:

Semlegesítettük ezt a destruktív frekvenciát, és ha erre képesek vagyunk, a frekvencia forrása vagy meggyógyul vagy meg fog gyógyulni, ha a frekvenciát ilyen, semlegesített állapotban tudjuk tartani.

 

Ezen elv alapján működik a biorezonanciás terápia:

Körülbelül 2000 tünetre vagy problémára van megoldás, azaz a helyes rezgés!

Íme egy tudományos példa:

A ZAJKIIKTATÓ FEJHALLGATÓK FIZIKÁJA

Ben nemrég beszélt egy kísérletéről, amely gyönyörűen illusztrálja, amiről az imént szó volt. Dr. Ben éppen A Titok című DVD-film felvételére tartott, Chartanoogából repült San Franciscóba. Nos, Ben gyűlöli a zajt. Ha egy előadássorozatunk alkalmával ugyanabban a hotelszobában lakunk, bármilyen apró hang (amit én még csak észre sem veszek) az őrületbe tudná kergetni. Tehát, Ben gépe felszállt, a motorok üvöltenek, az emberek beszélgetnek, a kisbabák sírnak. Az utazás előtt Bennek adott a felesége egy zajkiiktató fejhallgatót. Ben előhúzta, felvette, megnyomta az „on” gombot, és ÓRIÁSI — csend lett! Semmi sírás, semmi motorzúgás - csodálatos csend! Ben el sem tudta hinni. Levette a fejhallgatót, a zaj még mindig jelen volt, megint felvette — ismét nyugalom és csend!

Szinte szédület, Ben elkezdte a használati utasítást keresni. Tudnia kellett, ez a csoda hogyan történhetett. A kiskönyv szerint egy mikrofon van beépítve a fejhallgatóba, amely rögzíti a külső zajokat. Amint felvette, a fejhallgató egy, a zajjal pontosan megegyező, ellentétes frekvenciát állított elő, mely semlegesítette a zajt. Dióhéjban ez frekvencia kvantumfizikája.

 

Érd: Leitner Olga Tel: 0630/ 422 8136