"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

2016. Március.6. Vasárnap: Félelmek Oldás Meditációs Tréning!

2016.02.10 14:38

Kedves Érdeklődő!
Vajon mennyiben befolyásolják életedet a félemeid? Okoznak e neked korlátokat az élet bármely területén?
Kisarkíthatnám, hogy milyen téren a legjellemzőbb a félelem, ami gátol és rossz döntésekre sarkall, de nem irányzom. Szerintem minden életterületre igaz ez a blokk, bármi is legyen konkrétan. Egy rossz munkahelyen dolgozni félemeid miatt, hogy nem mersz tovább lépni. Egy tökéletlen párkapcsolatban élni félve a kilépéstől. Egyszerűen félni a komfort zónádból való kimozdulástól!
Tudod, hogy Te is és mindenki más javarészt tele van félelmekkel. Pedig néha csak egy kicsi változtatás is más eredményhez vezetne, mint amit eddig megszoktál. Már elmenni és kipróbálni valami újat is félelemmel tölt el. Minden kifogást felsorakoztatsz, hogy ne kelljen szembenézni a dolgaiddal...... El ne felejtsd..... néha a megértés is változást eredményez! Mire várnál még?
Csoportban, kellemes közegben, felismeréshez juthatsz, ami más mederbe tereli az életed....... Mert néha bármilyen lépés jobb a nem lépésnél!
Őszinte szeretettel várlak!

 

Részletesen:

- Indiai légzéssel történő ellazulás a meditációk sikerességének érdekében, kellemes, megnyugtató gyakorlatok.
- Teljes stresszmentesítés, könnyen megélhető meditációval.
- Félelmekkel való szembenézés oldó meditáció, amely felhozza az igazi, rejtett, nem tudatos blokkokat, amik valóban gátolják az előre jutást az életedben. Lehet, hogy nem is pont erre gondoltál, mégis ez a fő ok. A megértés által a blokk oldódik.
- Félelem megértése vezetett meditációval, amikoris szinte megéled a félelmedet és rájössz, hogy csak a Te szemszögedből nézve hatalmas. Szinte felül tudsz ezen az érzésen kerekedni, mert lehetséges, hisz ezt javarészt csak valaki elhitette veled! (PL: bármilyen félelem lehetséges, de példaként lehet a félelem a kígyóktól, ami pont addig érvényes, amíg szembe nem mész vele és meg nem fogsz egy kis kígyót, ami ártalmatlan.... meditációban)
- Az átéltek megbeszélése.
- Rövid szünet.
- Hited megerősítése önmagadban, amikoris tudod, hogy bármilyen félelmeid lehetnek a jövődben, életedet befolyásolni nem, vagy csak kis mértékben fogják, mivel legtöbbjük nem a sajátod, hanem családtagoktól, ősöktől hozott minták, pontosan ezért nem érted létezésüket.
-Pozitív töltés, gondolatok beépítése!