"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Nincs problémás gyerek! Keresd a kiváltó okot virágterápiával!

2016.10.03 11:21

Sziasztok Kedves szülők!
Elkezdődött a második hónap az iskolában gyermekeink számára. Akik most mentek az első osztályba, biztosan osztoznak a következő pár gondolatomban. Kislányom is most csöppent bele ebbe a világba. Leginkább annak hiszek, amit látok és onnan merítem tapasztalataim, akik megkeresnek problémájukkal. Most talán bővült a tárház, mert párom gyerekeknek oktat harcművészetet és nagyon sokat beszélgetünk a leendő nemzedékről.
Kezdő iskolásoknak hatalmas változás ez az életében. Megérinti őket. Mindenki átesik ezen, mindenkinél más más a reakció. Kik könnyen, kik nehezebben, egyénisége válogatja. Biztosan gondoljátok, hogy: "Az én gyerekem jól veszi az akadályt..." nos akkor üljetek le velük egy őszinte beszélgetésre, és hagyjátok, hogy elmesélje, hogy a "szuper minden" és a "jó volt a suli" közhelyeken kívül milyen hatások érik még őket. Vannak sajnos mélyebb dolgok, amikről nem minden kisgyerek beszél, ehelyett viselkedészavar, koncentrációs zavar, túlmozgás, fáradtság, betegség jelentkezik....
Nos, akkor elérte őket is a változás szele. Azért, mert nem beszélnek róla megviseli őket.
Figyeljünk rájuk, hisz mi alapozzuk meg a jellemüket és az élethez való hozzáállásukat. Ha csak apró változást látsz is, ajánlom figyelmedbe a Bach-virágterápiát, ami gyengéd, hatóanyagmentes kezelés a gyerekeknél.
Első osztályos kislányom már második héten megkért, hogy had húzzon a virágképekből, amikből azután összeállítom a szert. Mit is húzott volna mást, mint az önbizalom erősítőt, a türelem és a magabiztosság virágát. Az ágya mellé téve minden nap hűségesen fújja (újfajta kiszerelés) és szerzi nagy nyugalomban a piros pontok tömkelegét.
Én így szeretem....

Virágesszencia keverékek szakembertől:

Leitner Olga

0630/422 8136