"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Pici babánk lelki világa.

2015.06.04 15:10

Pici babánk megszületése hatalmas boldogság és egyben adomány is számunkra.  A boldogsággal együtt azonban néha  kérdések is felmerülnek bennünk. Például az, hogy miért sír a pici, vajon mi baja lehet.  Csak találgatni tudunk és a megérzéseinkre hallgatni. Ezek ellenére néha a probléma nem oldódik meg. Sír a baba, és nem tudunk neki segíteni.  Ez fájdalommal tölti el a szülőt. Rengeteg módja van annak, hogy segítsünk, de sajnos nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ebben a kemikáliákkal teli világban mi az, amivel valóban segítünk a pici babánknak. Vagy hirtelen felindulásból többet ártunk, mint gondolnánk.

Ha abból indulunk ki, hogy a bébi megérzi, ha feszültek vagyunk, vagy szomorúak, velünk nevetgél ha jókedvünk van és még azt is lelkesen érzékeli, ha közeledünk felé, pedig még a látó szögébe sem kerültünk, akkor tudjuk, hogy nagyon finoman kihegyezett radarjaik vannak. Ez lehet az oka annak, hogy olyan jó hatásfokkal működnek a virágeszenciák pici babáknál. Ezek az oldatok csak a virágok energetikáit tartalmazzák, cseppek formájában, mindenféle hozzáadott anyagtól és kemikáliáktól mentesen. Nincs mellékhatásuk, gyógyszertartalmuk. Már a születés pillanatától alkalmazható a felmerülő problémákra, és nem utolsó sorban hatalmas segítség a kis jövevény e világi beilleszkedéséhez is.

Azt gondolom, hogy mindenki tudja, hogy a kisgyermek korban ért megrázkódtatások egy ember egész életére kihatással vannak. Ha ezt kezelhetjük idejében, miért ne tennénk meg. 
Hisz a mai világban rengeteg a különböző étel allergia kicsi korban is. Vajon mitől alakul ki és hogyan lehet megszüntetni. Kiindulva abból, hogy minden betegség lelki eredetű. A virágterápia rezgés, információ formájá
ban viszi be a helyes lelki állapotot. Emlékezteti a babát a tökéletes állapotra. A dolgok helyre állnak.

Babáknál fellépő, mindenki számára ismert problémákra, előre összeállított cseppek vannak:

Kisbabáknak:

akik nem alszanak éjszaka,
akik felriadnak éjszaka,
fogzásra,
bélgörcsre, 
túlérzékenyeknek,akik állandó figyelmet igényelnek,

túlzott alvás esetére,
folyton beteg babáknak,

Speciális probléma esetében, megbeszélés alapján állítom össze a cseppeket.