"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Sokkoló információk a betegségekről... (A gyógyulás lehetséges)

2016.08.03 07:06

Kell-e félnünk a kvantumfizikától? Egyáltalán nem. Ez az a mód, ahogy a világegyetem működik és működött. Egyszerűen csak azelőtt nem értettük. A kvantumfizika megértése a legnagyobb áttörést hozza a gyógyítás és egészség területén, amit valaha tapasztaltunk.

Durva kijelentések egyike közt szerepel a híres biofizikus Dr. Bruce Lipton kijelentése, hogy a betegségeknek semmi köze nincs a genetikáhóz. Magyarul kifejezve semmi nem örökletes. Eme állítását tudományosan alátámasztotta!

FIGYELEM: Hányszor hallottad életedben, hogy örököltél különböző hajlamot betegségekre? Felfogod most, hogy ez nem történhet meg, mert semmi nem örökökölhető?

Ez az amiről nem akarunk tudomást venni, mert a struccpolitika sokkal egyszerűbb olyan dolgokra, amiket nem tudunk megmagyarázni.

A Hitrendszer éa hozzáállás, ami örökölhető, ígyhát csak elhiszed, hogy örökölted és a betegség kialakul. Nehéz ezzel szembe nézni, hogy minden, ismétlem minden betegségünk forrása saját magunk vagyunk, illetve minden betegségnek van egy hozzá tartozó lelki háttere.

Nem mindennapi dolog egy komoly betegséggel küszködve bele nézni a tükörbe és azt mondani magunknak, hogy ejjj, ez, amiben szenvedik csakis az én gondolataim, hitem szüleménye.

Mi a helyzet az orvostudománnyal és a frekvenciával? Használjuk a frekvenciát az orvoslásban? Igen, persze, nagyon korlátozott alapon, amikor szükséges. De meg kell értenünk: amikor felismerjük, mi a frekvencia, és mire képes, azt is megértjük, hogy a frekvenciának a gyógyászatban való használata szó szerint eltörölné a Föld színéről a gyógyszerészeti ipart mint olyat. Gondolod, hagyják, hogy ez megtörténjen? A frekvenciáknak a diagnosztikában való használata biztonságos, és általánossá válik. A röntgen volt az a diagnosztizálóeszköz, melyben a frekvenciát először használták. Az elektrokardiográfia (EKG), az EEG és a szívritmus-analízis (HRV) mind példák az energia/frekvenciák diagnosztizálásban való felhasználására. Az ultrahanggal hanghullámokat használnak az eljárás során. A legutóbb felfedezett eljárás a mágneses rezonanciás képalkotás (MRI). A legtöbb ember azt gondolja, hogy ebből a lényeges szó a „mágneses”. De a mágneses mező csak megnöveli az atomok rezonanciáját vagy frekvenciáját, hogy azok jobban láthatóvá váljanak. Kizárólag az atomok rezonanciája vagy frekvenciája az, amitől az MRI működik, ez az, amit a MRI érzékel.

Ha már ezen dolgok tudítában vagyunk nézzünk a legújabb kutatásokat, miszerint minden betegség gyógyítható frekvenciával.

Ezeket a technikákat tehát már nagyon régóta alkalmazzuk. Az 1920-30-as években a doktori fokozattal rendelkező Royal Raymond Rife folyamatos sikereket ért el a rákbetegek gyógyításában, kizárólag a frekvencia használatával. Valójában ő volt a feltalálója annak, hogy hogyan lehet az egyik frekvenciát a másikra átvinni.

Tehát, az energiafrekvenciákat használó terápiák a gyógyászatnak csak azon részében alkalmazhatók, ahol nem állnak rendelkezésre hatékony gyógyszerek, például a vesekövek ellen. Szétzúzásukhoz olyan energiát használnak, amely a hang frekvenciáján rezeg. A bőrgyógyászok ma már meghatározott fényfrekvenciákat használnak, hogy a sérült bőrön elősegítsék a gyógyulást és a szőrzet növekedését. A P a r a d e M a g a z i n e - b a n egy kísérleti rákterápiáról számoltak be, melyben tűszondát helyeztek egy tumorba, a tumor frekvenciájára hangolták, és az elégette azt. így az orvostudomány kezd „az energia korába” lépni.

Itt jönnek be a képletbe a frekvenciával működő készülékek, amik nem publikusan ugyan, de hatékonyan kezelnek minden betegséget.

Ez esetben nézzük a biorezonanciát, ami nem szól másról, mint minden dolog, ami a testünkben van rezgést bocsát ki, ami pontosan belefér egy bizonyos intervallumba, ha egészséges. Amikor nem egészséges akkor egy gép (biorezonancia) egyszerűen az egészséges rezgést viszi be a testbe.

Az egészség visszaáll.

Ez az a módszer, amit minden ember elérhet és alkalmazhat.

Tán túlságon egyszerű és kézenfekvő. Bizony az.

Forrás: Dr. Alexander Loyd, Dr Ben Johnson, Dr. Bruce Lipton

A legújabb biorezonancia géppel történő kezelések: Győr, Lajta u. 10. Leitner Olga 30/422 8136

Akár bérlettel is még kedvezőbb áron:

1 kezelés: 2500Ft
5 alkalmas kezelés: 10.000Ft
15 alkalmas kezelés: 28.000Ft
20 alkalmas kezelés: 34.000Ft