"A meditáció nem változtatja meg az életed. A gondolatcsend és a lelki állapot, amit okoz, az viszont igen!"

Leitner Olga

Kahilife Meditációs Központ
Győr, Lajta u. 10.
Keress bátran!
0036 30/4228136
leitnerolgi@gmail.com

Szavazás

Volt már csoportos meditációs élményed?

Újdonság! Virágeszenciák Nőknek és Férfiaknak, Pároknak!

2016.05.19 06:43

Újdonság:

Nő csepp! (Egyszerűbb használat, Szórófejes üvegben.)

Javítja a hormonális egyensúlyt, ezáltal a női identitás elfogadását. Növeli a termékenységet és szexuális élményképességet ezért csökkent libidó estén kiváló gyógyír. Segíti a menstruációs ciklus harmonizálását és oldja a blokkokat. Fokozza az intimitást és a szexuális élmény készséget. Menopauza idején a testi változások elfogadáshoz és a lelki egyensúlytalanság kezelésre.

Ajánlható olyan párok hölgy tagjának akik babaváró időszakban vannak! A meddőség lelki okainak kezelésre.

Pozitív hatással van a női hormonális rendszerre. Menopauza idején segíti az átmeneti változás elfogadását. Csökkenti a PMS-t valamint az egyéb menstruációs zavarokat és helyreállítja a ciklust. Fokozza a termékenységet, ezért meddőség kiegészítő kezelésére is javasolt.

Harmóniát teremt a női testben és lélekben! Segít elfogadni és megélni, minden nő számára a nőiesség varázsát, és felfedezni saját testi és lelki szépségét.

Férfi csepp!

Azok számára akik felpörgetett élete élnek és gyakran stresszesek. Rohanó tempójuk miatt, gyakran válnak indulatossá vagy nehezen tudnak párjukra odafigyelni. Lelki okok vagy stressz okozta potencia zavarok kezelésre.

Olyan párok férfi tagjának akik babaváró időszakban vannak!

A virágkeverék harmonizálja a partner kapcsolatot, fokozza a nemi érzékenységet és a termékenységet. Csökkenti az agressziót és tudattalan  félelmeket. Javítja a családi kapcsolatokat. Oldja a negatív apakép miatt kialakult berögzült viselkedési mintákat vagy általa keletkezett  lázadó magatartást. Hozzájárul a pszichés okok miatt kialakult impotencia gyógyításhoz.